Thermae for me logo

Verrijkt met thermaal water

Exclusief bij Thermae 2000

Echt wellness gevoel voor thuis

Gratis verzending vanaf €50,-

Ontdek Thermae For Me, de eigen verzorgingslijn van Thermae 2000. Alle huid- en gezichtsverzorging producten zijn anti-aging en verrijkt met thermaal water uit eigen bron, met bijzondere heilzame werking voor een stralend gehydrateerde huid. Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid. Doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen.

Voor elke huid, man en vrouw

De Thermae For Me lijn is ook geschikt voor personen met een gevoelige huid of huidprobleem en heeft een subtiele geur.

De kracht van thermaal water

Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid. Doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid.

Optimaal gebruik
Thermae For Me

De beste manier om onze verzorgingslijn te gebruiken, bestaat uit reinigen met een cleanser, aanbrengen van krachtige serums en verzorgen met de crèmes.

Thermae For Me is meer dan alleen Skin & Body care,
Exclusieve treatments bij Thermae 2000

Naast de eigen verzorgingsproducten voor zowel lichaam als gezicht, heeft Thermae For Me exclusieve treatments, te boeken bij Thermae 2000. De schoonheidsspecialisten in de beautysalon van Thermae 2000 zijn opgeleid met alle kennis over de werkstoffen in de producten van Thermae For Me en passen dit direct toe in de behandelingen. 

Luxury goods voor jouw HOME SPA of SPA dag

Een dag in de spa, of een moment in jouw eigen home-spa, is niet compleet zonder deze heerlijke selectie luxury goods. Alle producten in deze selectie zijn handpicked by Thermae For Me en te koop in de webshop. Mis je nog een product? Laat het ons weten.